top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

В Dota 2 ще има нов герой!

Новият герой в Dota 2 се нарича Muerta и ще се присъедини към MOBA играта на Valve в началото на 2023 г. Разкритието е част от текущия голям финал на най-големия годишен турнир на Dota 2 - The International 2022.

 
Muerta Dota 2
 

Подробностите за героя са доста оскъдни. Тя държи старомоден пистолет и се обръща към камерата, докато казва на зрителя: „От двете страни на воала на духовете те шепнат името ми – и се страхуват от мен много повече от смъртта.“ След това цялото тяло пламва, с няколко духчета с лице на череп, видими около нея.


Единствените други подробности, които имаме са описанието, предложено от Valve. То гласи: „Тя дава обещания за разрушително разплащане. Пробийте стената между живите и прокълнатите, докато новия герой – Muerta – пристига в началото на 2023 г.“


Без никаква допълнителна информация е трудно да се знае точно каква роля ще изпълнява Muerta. Пистолетът подсказва, че тя може да е в състояние да изпълни ролята на carry, докато призраците може да редложат опция за събаряне на кули или евентуално да бъде използвана, за да помогне за убийствата на мобките в джунглата. Текста върху нейния пиърсинг „воала между живите и прокълнатите“ предполага, че тя вероятно ще може да използва заредената си с дух форма, което предполага, че това може да даде възможности да се движи по картата бързо или да избегне щети.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page