top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Dr. Disrespect основава собствено студио за видео игри

Популярният стриймър започва работа по основаване на компания за създаване на видео игри. В сайта на Dr. Disrespect вече има обява за работа, която гласи, че "ще промени живота ви."


DrDisrespect Starts Own Studio

Dr. Disrespect , или Хършъл "Гай" Беъм както му е истинското име, си сътрудничи с BoomTV в създаването на ААА/АА студио. В обявата за работа няма име на студиото, но във формуляра за попълване пише "BoomTV Game Studio Head Application." Студиото ще работи с "мега инфлуенсъри", които ще им помагат да създават мечтаните игри. Компанията ще разработва игри изцяло самостоятелно или ще си партнира с други доказани разработчици. Беъм търси човек, който има минимум 5 години опит в продуцирането на видео игри, както и да е пускал на пазара проекти, които да са достигали до над 100 000 души. Позицията предлага титла "съ-основател", висок капитал, както и добро възнаграждение.


Всичко сочи, че Беъм е в мнооооого начален етап в създаването на своето студио, така че най-вероятно ще минат доста години преди да видим първия му проект. Въпреки че е доста скандален стриймър, Беъм е работил в гейминг индустрията, като е бил дизайнер на доста от мултиплеър картите на Call of Duty: Advanced Warfare. Така че Dr. Disrespect има опит в тази сфера, но дали ще е достатъчен? Само времето ще покаже.

256 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page