top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dr.Drе е мислил GTA V за детска игра

Миналата година Dr. Dre оглави най-новата актуализация на GTA Online, The Contract. Отне обаче известно убеждаване, за да го накара да се появи дигитално в играта. Според ново интервю, той първоначално отказал, защото всъщност не знаел много за GTA и смятал, че е „за деца“.

 
Dr. Dre GTA Online
 

В интервю за BET, DJ Pooh – сценарист и музикален продуцент, който работи с Rockstar от San Andreas – говори за това колко незаинтересован е бил Dr. Dre в началото, когато Rockstar представи идеята му да се появи в GTA Online.


Първоначално беше просто не. Но отговорът първоначално беше не, защото Dre не е геймър. Той просто не е играл нито една от игрите. Не е като да не ги харесва или нещо подобно, просто не ги е играл. Той сякаш не прави неща за деца.

, каза Pooh.


Може да изглежда странно, че някой би предположил, че GTA Online е игра за деца, но не забравяйте, че Dr. Dre е много, много богат човек с огромна кариера и вероятно е зает човек през повечето дни. Не е шокиращо, че не е намерил време да седне и да играе GTA. И ако все пак седне да играе GTA Online, той вероятно ще се натъкне на куп деца, които го взривяват с джетове или искат пари, и в крайна сметка ще си тръгне, предполагайки, че, да, това е игра за деца.Но DJ Pooh не се отказал да вкара Dr. Dre в GTA Online. Както той каза за BET, той взел PlayStation в имението на рапъра в Калабасас и го свързал към масивния телевизор на Dre. Pooh искал Dre да види от първа ръка какво всъщност представлява GTA Online и да изчисти всички погрешни схващания.


Той беше поразен. Той не знаеше, че можеш да правиш всички тези неща – всички слоеве на игра, които хората наричат метавселена, но това е глупаво. Той каза: „Това е страхотно“ и ме вижда как карам наоколо с лоурайдър. Ние тук слагаме различни джанти на колите, влизаме в престрелка, излизаме с приятелите си, имам си приятелка!

, сподели Pooh.


След това и някои разговори с Rockstar, Dr. Dre променил решението си и решил да бъде част от GTA Online. Той не само предоставил своя глас и някои нови песни, но също така направил заснемане на движение за Rockstar в специално изградена mocap сцена, която пресъздаде звукозаписното му студио.


Крайният резултат беше The Contract, една от най-добрите актуализации на GTA Online, издавани някога, включваща ново сюжетно съдържание с главния герой на GTA V Franklin и други. И участието на Dr. Dre — в комплект с нови песни — беше голяма причина, поради която актуализацията беше толкова добре приета. И всичко, което трябваше, беше DJ Pooh да се отбие до имението на Dre и да играе малко GTA с него.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

66 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentarer


bottom of page