top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Dragon Age 4 няма да има версия за PS4 и Xbox One

Тази новина не трябва да ни изненадва много, защото дългоочакваното RPG ще излезе след няколко години. Тогава все повече и повече компании ще желаят да пускат заглавията си за новото поколение конзоли.


Dragon Age 4 Wont Have Last Gen Versison

Въпреки това е доста тъжна новина, най-вече за феновете на поредицата, като кой знае кога всеки един от тях ще има възможност да си закупи PS5 или Xbox Series X/S преди да излезе Dragon Age 4, имайки предвид, че още доста държави изпитват трудности да имат достатъчно налични бройки конзоли. Сайтът GamesBeat докладва, че Linkedin страницата на главния player designer Даниел Нордландер играта е записана като "Dragon Age (PS5/Xbox Series X+S/PC)." GamesBeat потвърждава тази информация и чрез друг неизвестен източник.


Имайки предвид, че Dragon Age 4 няма да излезе по-рано от 2023г. нормално е ЕА да се фокусира бъдещите им проекти да са за next-gen конзолите. Предстоящата им игра Battlefield 2042 ще има cross-gen версия, но преди това Mass Effect: Legendary Edition можете да се играе на PS5 и Xbox Series X само чрез обратна съвместимост.


Броят на собственици на конзола от новото поколение се увеличава, това е факт. Дано докато се появи Dragon Age 4 да няма повече проблеми с недостиг и всеки да може да се наслади на RPG-то на BioWare.

Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page