top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dragon Ball игра идва в PC Game Pass

През годините имаше много Dragon Ball видеоигри. Така че, разбира се, ще има известен дебат за това коя ще вземе титлата най-добъра. Мнозина ще се съгласят, че Dragon Ball FighterZ е достоен шампион.

 
Dragon Ball
 

Стартирана през януари 2018 г., Dragon Ball FighterZ е 2D бойна игра със система за поддръжка 3vs3, която ви позволява да хвърлите някои tag-team атаки на. Тя черпи вдъхновение от стила на анимето на телевизионния сериал и включва куп герои като Goku, Gohan, Frieza и Cell, наред с други, с режим на история, който ви позволява да ги наемете на ваша страна.


Някои комбинации от герои също имат специален диалог преди битка. Можете дори да пресъздадете емблематични моменти от историята, като карате определени герои да се бият и да се възпроизведе специална кътсцена.


Играта получи много висока оценка, когато дебютира, с оценки на критиците между 85 и 87 в различните платформи на обобщеният сайт Metacritic.


Ето трейлър, ако искате да получите представа какво ви очаква:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page