top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Мечтата за нова Midnight Club е все още жива

Кога за последен път чухме нещо официално за Midnight Club от Rockstar Games или Take-Two Interactive? Е, поредицата изглежда беше напълно забравена от разработчиците, но все още може да има малка надежда за завръщане.

 
Midnight Club 3
 

Франчайзът, който някога е бил конкурент на всички аркадни състезания като Need For Speed, сега е архивиран някъде в Rockstar Games, в продължение на 13 години.


Midnight Club беше популярен франчайз за състезания от разработчиците на Grand Theft Auto по време на 6-то и 7-мо поколение конзоли. Серията винаги е била известна със своите дълбоки системи за персонализиране, настройка на автомобили и незаконни среднощни състезания.


Като се има предвид това, Midnight Club не е получавал нова игра от 2008 г. Разработчиците никога не са говорили за бъдещето на франчайза. Но сега изглежда, че може да има шанс този състезателен франчайз да се завърне под формата на мобилна игра.Наскоро Take-Two Interactive официално разкриха, че са придобили Zynga за 12,7 милиарда долара, гигантска компания за разработка на мобилни игри с много продукти в различни жанрове.


След обявяването на това придобиването, в игралните общности се появиха спекулации около мобилен клонинг на Grand Theft Auto и макар че това изглежда е най-примамливата опция за Take-Two, има и някои други възможности.


По време на инвеститорско обаждане след придобиването на Zynga, главният изпълнителен директор на Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, представи списък с франчайзите на компанията, които имат потенциал да дойдат на мобилни устройства в бъдеще. Сред листа беше спомената и Midnight Club.


Освен това, когато Zelnick започна да обяснява предстоящите възможности с придобиването на Zynga, той първо посочи някои от „ключовите заглавия“ на Take-Two Interactive, включително Midnight Club и някои други добре познати игри като Grand Theft Auto.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page