top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dune: Spice Wars е почти готова

За всички фенове на стратегическите игри, които се надяват да научат датата на излизане на Dune: Spice Wars, имаме добри новини – разкриването идва много скоро, заедно с обявяването на четвъртата фракция на играта.

 
Dune: Spice Wars
 

Dune: Spice Wars беше обявена като хибридна RTS-4X игра през януари тази година и разработчикът Shiro Games – създателите на Northgard – потвърди, че най-новата игра Dune ще бъде пусната първо в Steam Early Access. Различни фракции ще бъдат налични в тази версия за ранен достъп, включително Atreides, Harkonnens и новоразкритите Smugglers.Adrien Briatta от Shiro Games сподели в интервю, че екипът „скоро“ ще обяви датата на пускане на Dune и следващата фракция. По-конкретно, разкриването идва след „нещо като две седмици“.


Играта е почти готова за нас, по отношение на разработката. Навлизаме в голямата и сложна фаза на QA, за да сме сигурни, че ще пуснем играта възможно най-добре. Приближаваме се все повече и повече.

, каза Briatta.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page