top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dune: Spice Wars влиза в Early Access на 26 Април

Издателят Funcom обяви, че Dune: Spice Wars ще стартира в Steam Early Access за PC на 26 април.

 
Dune: Spice Wars
 

Адаптация на стратегическа игра в реално време e базирана на популярните научнофантастични романи на Frank Herbert, разработването се извършва от разработчика на Northgard Shiro Games. Dune: Spice Wars се развива на планетата Arrakis и включва четири фракции, които се борят помежду си за контрол над планетата и нейния уникален ресурс, подправката Melange. Като 4X стратегическа игра, Dune: Spice Wars има по-бавно темпо, тъй като играчите могат да поставят на пауза действието, когато е необходимо.


Играчите ще трябва да балансират военната мощ, инфилтрацията, политическото влияние и производството на ресурси като фракциите Atreides, Harkonnen, Smugglers или Fremen, всяка със своите собствени силни и слаби страни.За местните Fremen - превъзхождат в стелта и партизанските тактики, може да се движат по-бързо в околната среда и може да използва пясъчните червеи като механизъм за бързо пътуване.


Това не е единствената игра на Dune в процес на разработка, тъй като Funcom разработва и мултиплейър игра с отворен свят, която се развива в тази вселена.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page