top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Холандският съд се произнася в полза на EA и казва, че Loot Box–овете не са хазарт!

Днес холандският отдел за административна юрисдикция реши, че EA не е нарушила законите за хазарта на страната с използването на Loot box в рамките на FIFA.

 
Fifa
 

Присъдата отменя решение, постановено през 2020 г., с което компанията е глобена с 10 милиона евро. По това време холандският окръжен съд застана на страната на Холандския орган по хазарта. Отчасти се казва, че хората могат да печелят от картите на FIFA Ultimate Team и могат да игнорират самата игра. Новото решение се основава на начина, по който съдът е видял ангажираността на играчите с Loot box в рамките на заглавието.


По-голямата част от пакетите се получават и се използват за участие в играта“, каза холандският отдел за административна юрисдикция. Търгуемостта на пакетите на черният пазар е относителна. Черният пазар се фокусира главно върху търговията на акаунти, а не на отделни пакети или тяхното съдържание.

, каза холандският отдел за административна юрисдикция.


Съдебната власт продължи, като каза, че тъй като пакетите не са самостоятелна игра, „те не са игра на късмета и не изискват лиценз“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

95 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page