top of page

Dying Light 2 "гарантира разширяване на света за поне пет години след премиерата"

Актуализирано: 21.01.2022 г.

Techland заявиха, че ще „гарантират разширяването на света на Dying Light 2 за поне пет години след премиерата“ със събития в играта, както и нови истории и локации.

 
Dying Light 2
 
Искате ли да знаете какво ще се случи СЛЕД премиерата?

Tweet-на разработчикът.

Гарантираме, че ще разширим света на Dying Light 2 Stay Human за поне 5 години след пускането с нови истории, локации, събития в играта и всички забавни неща, които обичате!

Techland обаче не потвърдиха дали допълнителното съдържание ще бъде безплатно или не. Ще разберем повече за плановете на Dying Light 2 след пускането ѝ следващия месец.


След tweet-а, който казва, че Dying Light 2 ще отнеме "поне" 500 часа, за да се завърши, Techland бяха принудени да издадат информация за дължината на играта. Изяснявайки, че кампанията на играта е само около 20 часа - "повече за някои , по-малко за други“ – ако сте съсредоточени.

500 часа са свързани със завършване на всички куестове, изследване на всяка част от света, но средно-статистическия играч трябва да завърши историята + страничните куестове и да направи доста проучване за по-малко от 100 часа, така че не се тревожете!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page