top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dying Light 2 ще включва безплатен ъпдейт за PS5 и Series X/S версиите

След многобройни отлагания, Dying Light 2 най-накрая ще излезе на 4 февруари. В съобщение споделено от студиото тази седмица пише, че ще предостави безплатни ъпдейти за текущото поколение на тези, които купят Dying Light 2 на PlayStation 4 или Xbox One.

 
Dying Light 2
 

Това означава, че ще имате възможност да играете играта с подобрена графика на по-късна дата. Подобно на много скорошни издания на PS5 и Xbox Series X/S, Dying Light 2 ще има множество режими на произвеждане на картината, като по този начин ви позволява да конфигурирате играта, за да приоритизирате графичната прецизност или по-добра производителност.


Ако искате възможно най-добрата графика, можете да избирате между отделни режими „Quality“ или „Resolution“. Както вероятно можете да разберете от името, последният ще изобрази играта в 4K. Режимът Quality добавя Ray-tracing към играта. Ако всичко, което искате, е плавна честота на кадрите, включеният режим „Performance“ ще позволи на Dying Light 2 да върви при 60 кадъра в секунда или повече.


Можете да видите различните режими в действие във видеото:Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

77 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page