top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Тази седмица, Dying Light 2 ще получи "важна актуализация"

Подготвя се значителна актуализация за зомби играта Dying Light 2, която се бори с досаден „death loop“ от стартирането си. Разработчикът Techland казва, че актуализацията ще адресира този проблем, включително странни ragdoll анимации и някои проблеми с потребителския интерфейс.

 
Dying Light 2
 

Грешката „death loop“ се появява, когато умрете по време на мисия, която изисква да останете в определена зона. Ако Aiden бъде свален, той ще се появи отново в близкота убежище, но в някои случаи това е далеч от критичната зона на мисията. Той ще умре отново, ще се възроди и ще бъде заключен в непрекъснато повтарящ се цикъл, което прави невъзможно започването на мисията отначало или напредването на играта.

Techland се опита да отстрани този проблем в минали пачове за Dying Light 2, но изглежда, че е твърд орех за счупване. Независимо от това, корекцията трябва да излезе някога „тази седмица“, според tweet от разработчиците. Кръпката ще се занимава и с анимациите на ragdoll-лите и ще направи промени в потребителския интерфейс, въпреки че разработчикът не влиза в подробности по нито един от двата пункта.


PC изданието на Dying Light 2 първо ще получи пача, като актуализацията ще излезе на конзолите „няколко дни по-късно“, казват Techland.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page