top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dying Light 2 няма да има Cross-play....засега

Водещият дизайнер на игрите за Techland, Tymon Smektala, потвърди, че cross-play в Dying Light 2 няма да има засега. Това се отнася за всички платформи и поколения. Той разкри това по време на последната сесия с въпроси и отговори в Twitch.

 
Dying Light 2
 

Кампанията на Dying Light 2 може да бъде завършена в кооперативен режим с до четирима играчи. Четиримата играчи трябва да са на една и съща платформа. Можете също да влезете онлайн и да намерите други играчи извън списъка ви с приятели, с които да играете.


Кога ще има Cross-play в играта?


Когато Smektala беше помолен да потвърди дали Dying Light 2 ще има cross-platform, той каза: „Не, не в този момент. Няма да е налично.” Въпреки това, когато го попитаха cross-gen, той отговори малко по-различно. „Това няма да е възможно при премиерата на играта, но ние работим да стане възможно в най-скоро време“.


От отговорите му звучи, че cross-platform на Dying Light 2 може изобщо да не се случи, а ако се случи, то ще е далеч в бъдещето.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page