top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dying Light 2 няма да има Cross-play....засега

Водещият дизайнер на игрите за Techland, Tymon Smektala, потвърди, че cross-play в Dying Light 2 няма да има засега. Това се отнася за всички платформи и поколения. Той разкри това по време на последната сесия с въпроси и отговори в Twitch.

 
Dying Light 2
 

Кампанията на Dying Light 2 може да бъде завършена в кооперативен режим с до четирима играчи. Четиримата играчи трябва да са на една и съща платформа. Можете също да влезете онлайн и да намерите други играчи извън списъка ви с приятели, с които да играете.


Кога ще има Cross-play в играта?


Когато Smektala беше помолен да потвърди дали Dying Light 2 ще има cross-platform, той каза: „Не, не в този момент. Няма да е налично.” Въпреки това, когато го попитаха cross-gen, той отговори малко по-различно. „Това няма да е възможно при премиерата на играта, но ние работим да стане възможно в най-скоро време“.


От отговорите му звучи, че cross-platform на Dying Light 2 може изобщо да не се случи, а ако се случи, то ще е далеч в бъдещето.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page