top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Dying Light 2 Stay Human е отложена отново

Поредно голямо и очаквано заглавия стана жертва на отлагане и ще видим догодина. Dying Light 2 Stay Human се присъединява към големия списък с отложени видео игри, които ще излязат на пазара през 2022г.


Dying Light 2 Delayed 2022

Преди се очакваше зомби заглавието да се появи през декември тази година, но Techland реши да я отложи още малко и вече геймърите ще могат да се насладят на Dying Light 2 Stay Human на 4-ти февруари 2022-ра. Разработчиците споделиха, че играта е готова, но искат да я доизпипат и да я оптимизират максимално, че да я представят на геймърите така, както си я представят.„Съжаляваме, че всички трябва да почакате още малко“, се казва в изявлението. "Но ние искаме играта да отговори на най-високите ви очаквания при пускането на пазара и не искаме да правим компромиси с това."


В края на изявлението Techland споделя, че скоро ще покани пресата и създатели на съдържание да тестват Dying Light 2 Stay Human и да споделят техните впечатления. Студиото обеща, че скоро ще има вълнуващи новини!


Dying Light 2 се присъединява сред големите заглавия, които ще излизат през февруари 2022г. - Horizon Forbidden West, Saints Row Reboot, Sifu и др. Не бихме се изненадали някое заглавие да реши да изчака още малко и да не се бори с такава конкуренция

79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page