top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Dying Light 2 Stay Human за Switch е отложена за доста дълго време

Едно от невероятните неща на облачните игри е, че можете да стартирате изключително натоварващи хардуера игри на много по-слаб софтуер като стара конзола или лаптоп. Това е нещо, което става все по-популярно като начин за стартиране на игри за Switch, които конзолата никога не би могла да възпроизведе сама.

 
Dying Light 2 Stay Human Nintendo Switch
 

Благодарение на тази технология можем да играем Control, както и предстоящата Dying Light 2 Stay Human. Тя излиза за PC, PlayStation и Xbox на 4 февруари и също така трябваше да бъде пусната за Switch като облачно заглавие на същата дата. За съжаление тази версия ще се забави. В прессъобщение студиото обяснява:


За да предоставим на феновете игровото изживяване на нивото, което заслужават и което Techland иска да предостави, премиерната дата на Dying Light 2 Stay Human за Nintendo Switch ще бъде променена. Techland моли феновете на Nintendo по целия свят за тяхното търпение. След пускането на играта играчите ще могат да изживеят Dying Light 2 Stay Human с най-добрия гъвкав геймплей с задвижван от Cloud Technology.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page