top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчиците на Dynasty Warriors искат да направят спиноф игра на Star Wars

Напоследък всички го правят. Взимате популярен франчайз и го променяте чрез различни gameplay детайли. The Legend Of Zelda го направи с Hyrule Warriors, Persona го направи с Persona 5 Strikers и Dragon Quest го направи с Dragon Quest Heroes.

 
Dynasty Warriors 9 Empires
 

Членовете на Koei Tecmo, разработчиците зад най-популярните франчайзи на musou - Dynasty Warriors, от известно време намекват, че искат да направя игра за Star Wars. Още през 2015 г. продуцентът Hisashi Koinuma разкри, че Star Wars е поредицата, която той най-много иска да musou-фицира. В скорошно интервю за JPGames, друг продуцент, Akihiro Suzuki, изрази подобни намерения.


Докато промотира предстоящото заглавие на Dynasty Warriors 9 Empires, Suzuki разкри много свои идеи за пренасянето на musou игри на запад, където те са по-малко популярни.


Не е съвсем същото като традиционната musou игра, но мисля, че на играчите ще им хареса, защото играта е по-отворена въз основа на избора на играещия. Има повече възможности като създаване на герои и тактическа стратегия. В екипа има много заглавия и франчайзи, които се предлагат. Само мое мнение е, но аз лично бих се радвал да видя кросоувър на Star Wars.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page