top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Отмениха E3 2022

Тазгодишното E3 изложение за електронни развлечения, е изцяло отменено, потвърдиха в четвъртък организаторите от Асоциацията на развлекателния софтуер (ESA).

 
E3
 

E3 2022 беше планирано да се проведе някога това лято в дигитален формат, след като планът за съживяване на живата версия на изложението беше отменена през януари изглежда, че няма да има изобщо E3 тази година .


Анулирането на E3 2022 разби партньори и издатели, които казаха, че са били информирани по имейл от ESA, че тазгодишното дигитално събитие е отменено.

ESA потвърди, че E3 2022 е напълно отменено, добавяйки, че E3 се планира да се завърне през 2023 г. като физическо и дигитално събитие. Ето пълното изявление на ESA:


E3 ще се завърне през 2023 г. с обновена витрина, която празнува нови и вълнуващи видео игри и иновации в индустрията.

По-рано обявихме, че E3 няма да се проведе физически през 2022 г. поради продължаващите рискове за здравето около COVID-19. Днес обявяваме, че също няма да има дигитална E3 витрина през 2022 г.

Вместо това ще посветим цялата си енергия и ресурси за предоставянето на съживено физическо и дигитално изживяване на E3 следващото лято. Независимо дали се наслаждавате от изложбената площадка или любимите ви устройства, витрината за 2023 г. ще събере общността, медиите и индустрията отново заедно в изцяло нов формат и интерактивно изживяване.

Очакваме с нетърпение да представим E3 на феновете по целия свят на живо от Лос Анджелис през 2023 г.

Очаквайте скоро още новини и съобщения.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

59 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page