top of page
  • Снимка на автораCrazyR

EA обявиха официално Dead Space Remake

След множество слухове и лийкове през последните седмици, най-накрая стана ясно какво е бъдещето на хорър франчайза - цялостен римейк.


Dead Space Remake Announced

Dead Space Remake бе обявен по време на EA Play Live и ще излезе за PC, PS5 и Xbox Series X|S. Отново ще влезем в скафандъра на Айзак Кларк, докато се борим да оцелеем на кораба USG Ishimura. А тези, които са запознати с оригиналната Dead Space, знаете, че е пренаселено с мутирали чудовища, наречено - некроморфи.


Както се спекулираше, римейка на Dead Space се разработва ЕА Motive, които миналата година представиха изненадващото заглавие Star Wars: Squadrons, както и сингълплеър кампанията на Battlefront 2. Dead Space Remake се създава с помощта на Frostbite енджина. Студиото обеща "подобрен геймплей, но в същото време ще останат верни на оригинала".


Радваме се, че EA решиха да възродят Dead Space франчайза. Да, можеше да е цялостна нова част, но пак по-добре римейк, отколкото мързелив римастър. Можете да гледате трейлъра, който EA Motive обявиха добрата новина:
157 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page