top of page
  • Снимка на автораCrazyR

EA разработва Battlefield игра за мобилни устройства.

Всеизвестен факт е, че мобилният гейминг пазар е изключително печеливш. Дори повече от PC и конзолния взети заедно. Изглежда, че ЕА го осъзнават това и решиха да пренесат един от най-популярните им франчайзи на малък екран.


Battlefield Mobile

ЕА обявиха, че тяхното студио за мобилни проекти, Industrial Toys, работят с DICE за да създадат Battlefield игра за телефони и таблети. За момента се целят да пуснат новото заглавие през 2022г. DICE, паралелно с това, разработват и следващата главна Battlefield игра, която се очаква да излезе по-късно през годината. Главен мениджър на DICE, Оскар Габриелсон (Oskar Gabrielson), сподели, че най-накрая, след години тестване, мобилната Battlefield игра е готова да продължи своето разработване. Габриелсон искаше да увери, че DICE разработва отделно нова Battlefield игра, която се разграничава от мобилното заглавие, което специално се разработва да е удобно за телефони и таблети.


Габриелсон сподели кратък ъпдейт относно предстоящата Battlefield 6. Тя се разработва с помощта на Criterion Games и DICE LA, а отделен екип в Гьотеборг подобрява цялостната технология на играта. Няма конкретна дата на излизане, но трябва да се появи към края на тази година.

74 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page