top of page
  • Снимка на автораCrazyR

EA спечели Оскар за документален филм


EA Oscar Win

Това постижение дойде с помощта на Respawn, които включиха кратък документален филм във VR заглавието им Medal of Honor: Above and Beyond. Заглавието на лентата се казва "Колет" ("Colette") и идва като бонус към всяко копие на Medal of Honor: Above and Beyond, но можете да го гледате и от тук:


"Колет" разказва историята на младо момиче, което се бори за свободата по време на Втората световна война. Лентата проследява как Колет Марин-Катрин (Colette Marin-Catherine) се завръща при останките от концентрационен лагер, където брат й Жан-Пиер (Jean-Pierre) бил заловен и заедно с над 20 000 човека са работили до смърт.


Режисьорът на "Колет", Антъни Джиачино (Anthony Giacchino), благодари за наградата, както на ЕА и Respawn. Интересен факт е, че гейминг индустрията е печелила награди от различен характер, които не са типични за видео игри. Гейминга е печелила няколко Еми-та, като едното музикално отличие е на id Software за работата им по Civilization IV или по-конкретно, музикалната тема Baba Yetu.


344 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page