top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA версията на Alice in Wonderland ще получи телевизионна адаптация!

Поредицата за видеоигри Alice на American McGee се превръща в телевизионен сериал, като писателят на X-Men и гласовият актьорът от Solid Snake - David Hayter е сценарист, а McGee също е на борда. Първата игра на McGee "Alice" беше пусната през 2000 г., а продължението, Madness Returns, пристигна през 2011 г.

 
Alice in Wonderland
 

Игрите са базирани на емблематичният роман "Alice’s Adventures in Wonderland" на Lewis Carroll. Що се отнася до Hayter , той е известен с писането на сценария за X-Men, X-Men 2, Watchmen на Zack Snyder и The Scorpion King. Той озвучава Solid Snake в различни Metal Gear игри през годините.


Поредицата от игри Alice и Alice: Madness Returns на American McGee е революционно преосмисляне на класическата приказка. Отвежда ви в сърцето на една покварена страна на чудесата и хвърля светлина в сенчестите кътчета, които светът никога не е виждал. Изключително съм развълнуван да представя този свят на лудост и удивление на глобална публика.

каза Hayter в изявление пред The ​​Hollywood Reporter.Сцена от Alice: Madness Returns

Телевизионното шоу ще се развива, след като Алис се е върнала от Look-Glass. Тя се връща и открива, че къщата ѝ е изгоряла до основи, а родителите ѝ са загинали в огъня.


Единствено Alice е оцеляла от ужасният инцидент. След многократни опити за самоубийство, тя се затваря в психиатрична клиника и бавно губи себе си, преди да бъде призована отново в Страната на чудесата от Белия заек. Но този път това е Страната на чудесата, станала много лоша и кървава. Единственият шанс за Alice да възстанови спокойствието си и да научи повече за смъртта на родителите си е да се пребори и да освободи Страната на чудесата от злите сили.

гласят няколко реда от описанието на шоуто.В доклада се казва, че новото шоу на Alice е в процес на разработка, но все още няма дом в стрийминг платформа или каквато и да е мрежа. Все още няма информация за актьорският състав.


Що се отнася до серията игри Alice, McGee говори от години за това, че иска да направи нова игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page