top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

ЕА се завръща към колежанския футбол

Година след като беше обявено за първи път, завръщането на EA в колежанския футбол има ориентировъчна дата. В интервю за ESPN, Дарил Холт, вицепрезидент и генерален мениджър на EA Sports, коментира, че издателят планира да пусне играта през лятото на 2024 г.

 
NCAA Football 14
 

Ако още една година и половина разработка звучи като много за това, което ще стане годишно издание за EA, това е, защото компанията споделя, че иска да създаде заглавие, което феновете ще обожават да играят.


Това е най-добрата дата за нас да представим играта, която смятаме, че ще отговори или надхвърли очакванията на нашите играчи. И да покрием широчината и мащаба на това, което искаме в играта. Опитваме се да изградим много потапящо изживяване в колежанския футбол.

, каза Холт пред ESPN.

Освен обявяването на ориентировъчна дата, Холт сподели някои подробности за това как ще изглежда играта. Той каза, че заглавието ще включва най-малко 120 училища, всичките 10 конференции на FBS и плейофа по колежански футбол. Той добави, че EA работи върху намирането на начин за включване на студенти-спортисти от реалния живот в играта. „Нашето намерение е да работим за това и да намерим смислен начин да ги включим в играта“, каза той. Източник от EA споделил на ESPN, че спортистите ще бъдат компенсирани, ако попаднат в играта. Крайният продукт също ще включва режими Dynasty и Road to Glory – последният ви позволява да създадете свой собствен играч и да го преведете през процеса на колежанския футбол.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page