top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA обвиниха пандемията и Halo Infinite за лошото представяне на Battlefield 2042

Разочароващият дебют на Battlefield 2042 беше признат от EA, които хвърлят вината върху Halo Infinite и COVID-19.

 
Battlefield 2042
 

В нов доклад се твърди, че главният директор на студиото на EA Laura Miele е провела форум по-рано тази седмица, за да обсъдят Battlefield 2042. В разговор, който очевидно продължил около 20 минути, Miele и други ръководители на EA обсъдили защо стартирането на Battlefield 2042 миналият ноември било толкова разочароващо.


Според съобщенията на Miele това се свежда до две ключови неща: Halo Infinite и COVID-19. Miele вярва, че докато „ранният критичен прием беше добър“ за Battlefield 2042, изненадващото стартиране на Halo Infinite, чийто мултиплейър компонент беше пуснат без предупреждение на 15 ноември, е повлиял на играчите.


Друг аспект на лошото стартиране е продължаващата пандемия от COVID-19, според Miele. Главният директор на студиото на EA подчерта, че работата от домашна среда е особено предизвикателна по време на разработка, добавяйки, че тя произведе повече „нови променливи в разработката, отколкото някога сме изпитвали преди“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page