top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Събитието EA Play Live 2022 e отменено

Лятото наближава с всеки ден и един издател вече се оттегля от лятната си витрина. Electronic Arts потвърди днес, че няма да бъде домакин на обичайното събитие на EA Play Live тази година.

 
EA Play Live
 

EA потвърдиха, че няма да има събитие тази година. По-скоро ще пусне повече информация за своите игри, когато „времето е подходящо за всяка от тях“. Ето пълното изявление, споделено от EA:


Ние обичаме EA Play Live, тъй като това е нашият начин да се свързваме с нашите играчи и да споделяме новото с всички вас. Тази година обаче нещата не се подреждат, за да ви покажат всичко на една дата. Имаме вълнуващи неща, които се случват в нашите студия от световна класа и тази година ще разкрием много повече за тези проекти, когато е подходящото време за всеки от тях. Очакваме с нетърпение да прекараме време с вас през цялата година!

EA Play Live е основната витрина на Electronic Arts, откакто спря да се появява на E3. Това беше смесица от целодневно стрийм предаване и физическо събитие.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page