top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA преосмислят процеса на разработка на Battlefield 2042

EA се е ангажирала да се придържа към Battlefield – и по-специално на популярната Battlefield 2042 – макар и с нов процес на разработка, преосмислен „от самото начало“.

 
Battlefield 2042
 

Говорейки пред инвеститорите, шефът на EA Andrew Wilson каза, че издателят гледа в "дългосрочен план", когато става дума за франчайза, и че той ще остане голяма част от EA в обозримо бъдеще.


Wilson похвали бившия шеф на Respawn Vince Zampella в новата му разширена роля, в която той също така наблюдава някои разработки на Battlefield, а също така обеща, че EA ще продължи да "развива" Battlefield 2042 - след като първо оправи своята каруца.


Тук разглеждаме дългосрочният план. Battlefield е един от големите франчайзи на нашата индустрия, изграден от един от страхотните екипи в индустрията, и нашите очаквания са, че ще продължи да расте и ще бъде наистина важна част от нашето портфолио в продължение на много, много години. Сега имаме невероятно лидерство над този екип, те преосмислят процеса на разработка отначало и наистина използват модела на Vince Zampella/Respawn. Хиляди актуализации за общността, работещи върху качеството на живот и наистина правилната работа на основната игра. Мисля, че има още много работа, която трябва да свършим там и екипът се ангажира да върши тази работа за общността и извън това, след като стигнем до място, където се чувстваме, че сме на правилното място с основния опит, и с основната игра, тогава трябва да очаквате от нас да инвестираме и да се развиваме отвъд това, където е играта днес.

, каза Wilson.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page