top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA разкри, че работи по необявен римейк

Electronic Arts сподели своята инвеститорска презентация този вторник, която се използва, за да заинтригува инвеститорите и да гарантира, че ще останат на борда през следващата финансова година. И тазгодишната презентация има няколко сочни хапки, една от които разкрива, че EA работи по римейк за края на 2023 г.

 
ЕА
 

Вече знаем, че EA публикува предстоящия римейк на Dead Space, така че това вероятно ще бъде нещо съвсем ново. EA има огромна библиотека от игри, които е публикувала или разработила, разбира се, така че може да бъде абсолютно всичко. Игнорирайки това рестартиране от 2012 г. обаче, може би римейк на SSX или неговото невероятно продължение, SSX Tricky, може да бъде на масата? Или може би е време Def Jam Vendetta да се завърне.


Може да е всичко! Но EA разкри и няколко други текущи проекта, които са насрочени за Q4 2023. Ето какво избра да сподели компанията, включително гореспоменатия римейк:


  • Основен заглавие

  • Заглавие на партньор

  • Римейк

  • Спортно заглавие

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page