top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Играч на Elden Ring побеждава бос с Ring Fit контролера на Nintendo

Освен ако не живеете под скала, вероятно сте чували за игра, наречена Elden Ring през последната седмица. Това е най-новото заглавие от екипа на FromSoftware (същият разработчик зад популярната поредица Dark Souls).

 
Elden Ring
 

Ако Elden Ring вече не беше достатъчно предизвикателна за повечето играчи, човек може да увеличи трудността, като добави контролер Ring Fit Adventure (известен като Ring-Con) към битката. Да, точно така – ентусиастът на модерите и Ring Fit, Super Louis 64, се завърна, този път с Elden Ring.

Това също не е просто някакъв експеримент. Той всъщност успя да победи успешно бос (Bloodhound Knight Darriwil) при първия си опит. Твърде лесно!


Ако сте любопитни да знаете как работи този мод Ring-Con за Elden Ring, Super Louis обясни какво се случва в последващо видео в Twitter. Той не може да бяга, освен ако всъщност не се движи, трябва да стисне Ring-Con, за да атакува, и да клекне, за да се излекува. Това е страхотна тренировка! Можете да видите цялата битка в неговия Twitch канал.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

141 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page