top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elden Ring и God of War Ragnarok са големите победители на тазгодишните награди

Elden Ring, епичното мрачно фентъзи заглавие, създадено от Hidetaka Miyazaki в сътрудничество с George RR Martin, спечели престижната награда за игра на годината на Тhe Game Awards.

 
God of War Ragnarok Elden Ring
 

Заглавието победи силната конкуренция от God of War: Ragnarok, Horizon Forbidden West и Stray, за да спечели най-голямата награда на събитието.


Церемонията се превърна в една от най-влиятелните вечери в игрите, тъй като съчетава раздаването на награди с нови oбявления и трейлъри, и тази година не беше по-различна.

Победните речи на екипа, отговорен за Elden Ring, бяха донякъде засенчени от нахлул човек на сцената, който стоеше небрежно сред разработчиците. Той също за кратко взе микрофона. По-късно, домакинът и организаторът Geoff Keighley спомена, че мъжът е бил арестуван.


Elden Ring, направена от разработчиците на успешната поредица Dark Souls, доминира разговорите в социалните медии в света на игрите, когато беше пусната по-рано тази година. Ролевата игра на From Software удиви играчите със своя обхват, визуални ефекти и уникален геймплей. Не е за всеки, тъй като има стръмна крива на обучение и възнаграждава играчите за инвестирането на време, за да разберат подробната механика на играта. Критиците също я харесаха. Тя спечели общо четири награди - за най-добра режисура на играта, най-добра художествена режисура и най-добра ролева игра.


Актьорът Al Pacino беше на церемонията, за да връчи наградата за най-добър актьор на Christopher Judge за изпълнението му на гръцкия бог Кратос в God of War: Ragnarok. Това е вторият път, когато Judge играе героя и той беше похвален за това, че успя да добави слоеве сложност към ролята. Способността му да направи един привидно неразрушим бог да изглежда уязвим и несигурен, докато се справя с предизвикателствата на родителството, зарадва критиците.

Al Pachino Game Awards

Номинирани бяха и синът на Judge в играта Sunny Suljic, както и Ashly Burch за ролята й в Horizon Forbidden West, Charlotte McBurney за ролята й в A Plague Tale: Requiem и Manon Gage, която участва в Immortality.


Като цяло, God of War: Ragnarok взе шест награди - повече от всяка друга игра.Най-добър разказ, най-добър резултат, най-добъро екшън/приключение, най-добър аудио дизайн и иновации в категориите за достъпност.


Имаше и множество награди за котешкия пъзел Stray – спечели най-добра инди игра и най-добра дебютна инди игра – докато Final Fantasy 14 взе наградите за най-добре поддържаната игра и най-добра подкрепа от общността.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page