top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elden Ring удари злато

Elden Ring, дългоочакваният екшън-RPG от FromSoftware, официално удари злато.

 
Elden Ring
 

Както бе разкрито в Twitter от @EldenRingUpdate, видео от Taipei Game Show потвърждава, че играта вече е златна и не трябва да има забавяне. Играта ще излезе на 25 февруари.


За тези, които не са запознати с термина, "ударяне на злато" е важна стъпка напред в процеса на разработка на играта, защото показва, че основната версия на играта е финализирана и че е на път да бъде превърната в цифрови и дискови копия, готови за продажба.


Първоначално трябваше да излезе този месец, феновете в социалните медии ще се радват да чуят, че всичко е по график и играта ще излезе през февруари. Както е обяснено в ново видео, Yasuhiro Kitao от FromSoftware успокои феновете относно развитието на играта по време на презентация на игралното шоу в Тайпе.Попитан дали развитието върви гладко, Kitao сподели:

Да. Първоначално Elden Ring беше планирана за пускане през януари тази година и беше отложена за февруари. Бъдете сигурни, че заглавието ще бъде готово за продажба на 25 февруари. Основната версия вече е изпратена и в момента екипът работи върху Day 1 пач, за да се увери, че всичко в играта е както трябва.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download251 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page