top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elden Ring ще получи multiplayer DLC? (видео)

Феновете на Elden Ring биха били развълнувани да разберат, че играта може да получи мултиплейър режим, базиран на арена в бъдеще.

 
Elden Ring
 

Освен ако не сте живели под скала, може би сте наясно каква сензация е Elden Ring. След като получи широко одобрение от критиците, играта беше пусната преди няколко дни и феновете просто не могат да спрат да я хвалят.


При стартирането имаме поддържан кооперативен мултиплейър в играта, както и PvP режим, базиран на инвазия. Докато първият улеснява играчите да свалят трудни босове, като например Radahn, вторият подлага уменията им на най-голямо изпитание, като се изправят срещу играчи от целият свят. Въпреки че всичко това е доста добре, мнозина се чудеха дали можем да получим нещо, базирано на арена в бъдеще, и изглежда, че техните спекулации всъщност може да се окажат верни.


Ако сте запален играч на Soulsborne игрите, може би сте чували за Lance Mcdonald. Модерът на Soulsborne е добре известен с това, че направи мод за 60 FPS за Bloodborne, както и ни дава известна представа за различните игри. Днес Lance публикува видео, показващо Колизеума в Elden Ring, който изглежда като арена за мултиплейър.

Дали това ще бъде добавено като DLC или просто е актуализация е нещо, което не може да се каже със сигурност. Но фактът, че областта съществува в окончателната версия на играта и не е пропусната, е нещо, което силно подсказва, че трябва да получим бъдеще. Какъвто и да е случаят, трябва да чуем повече за нея в идните дни.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page