top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето какво представлява историята на Elden Ring! (без спойлери!)

Ако сте играли Souls игри преди, може би сте наясно с факта, че играта има доста дълбоки знания, свързани с нея. Въпреки че разказът не е единственият фокус, след като научите за знанията в играта, няма връщане назад. Elden Ring има малко по-голям акцент върху историята, но играчите все още имат някои въпроси, когато става въпрос за историята на играта.

 
Elden Ring
 

В самото начало играчите виждат нова кътсцена, която дава кратка представа за историята. Въпреки че е доста добре обяснено, някои играчи все още имат някои трудности да разберат какво се случва в играта. И така, тук е напълно обяснена началната история на Elden Ring.


The Lands Between е зоната, в която се провежда играта. Кралица Marika the Eternal е била владетелка на мястото преди счупването на пръстена Elden и след това никъде не била намерена. Нейното потомство взело парчетата от Elden-ският пръстен и започнало да се занимава с войни помежду си. След няколко битки бело очевидно, че силата не може да бъде факторът, който ще реши кой управлява над The Lands Between. Воините били в патова ситуация и имало само едно нещо, което можело да го поправи, пръстенът Elden. Притежателят на пръстенът Elden можел само да сложи край на тези войни.


Играчите ще тръгнат на пътешествие, за да върнат пръстена Elden и да станат Elden Lord, който ще владее The Lands Between.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

350 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page