top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Тайландската реклама на Elden Ring е странна, но разказва действителната история на играта! (видео)

Elden Ring се е счупил, едно семейство търси своите парчета, а Tarnished се е върнал, за да ги събере отново. Това е повече или по-малко сюжетът както на Elden Ring, така и на тайландска реклама за играта, която включва семейство, което се бие за безценно наследство.

 
Elden Ring
 

The Lands Between някога са били обединени от Merika (това е бабата), която управлявала със силата на Elden Ring. Въпреки това, след като се чупи, децата ѝ се борият ожесточено за парчетата, увличайки страната във война и раздори. Земите останаха в опозиция, докато Tarnished се върне (това е синът), за да обедини отново The Lands Between.


Рекламата се разиграва като семейна мелодрама, но има няколко забавни и по-директни препратки към Elden Ring. Това е особено очевидно, когато видим как изглежда най-големият син на семейството, който се връща у дома от пътуване или колеж.


Докато той се връща към своя дом, виждаме детството му, където се е борил с въображаеми дракони, парира атаки на приятели с пластмасов щит, язди картонен кон на име Torrent и дори се моли на Erdtree в двора на семейството. Всичко това се случва, преди той да пристигне и баба му го нарече Tarnished, което прави връзката на историята буквална.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page