top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Тайландската реклама на Elden Ring е странна, но разказва действителната история на играта! (видео)

Elden Ring се е счупил, едно семейство търси своите парчета, а Tarnished се е върнал, за да ги събере отново. Това е повече или по-малко сюжетът както на Elden Ring, така и на тайландска реклама за играта, която включва семейство, което се бие за безценно наследство.

 
Elden Ring
 

The Lands Between някога са били обединени от Merika (това е бабата), която управлявала със силата на Elden Ring. Въпреки това, след като се чупи, децата ѝ се борият ожесточено за парчетата, увличайки страната във война и раздори. Земите останаха в опозиция, докато Tarnished се върне (това е синът), за да обедини отново The Lands Between.


Рекламата се разиграва като семейна мелодрама, но има няколко забавни и по-директни препратки към Elden Ring. Това е особено очевидно, когато видим как изглежда най-големият син на семейството, който се връща у дома от пътуване или колеж.


Докато той се връща към своя дом, виждаме детството му, където се е борил с въображаеми дракони, парира атаки на приятели с пластмасов щит, язди картонен кон на име Torrent и дори се моли на Erdtree в двора на семейството. Всичко това се случва, преди той да пристигне и баба му го нарече Tarnished, което прави връзката на историята буквална.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page