top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elden Ring има dungeon за обучение на нови играчи! (видео)

Elden Ring предлага това, което вероятно е най-доброто въведение на FromSoftware досега за новите играчи, благодарение на dungeon за обучение, разположен точно преди да влезете в основния свят на The Lands Between.

 
Elden Ring
 

Няколко съобщения за обяснение на основните атаки, защита и париране е почти всичко, което обикновено получавате в екшън-RPG-тата, като всичко останало се преподава чрез експериментиране, провал и обикновено много помощ от други играчи.


Учебният dungeon на Elden Ring е различна история. Наречен Cave of Knowledge, тази серия от камери представя основната механика на Elden Ring една по една. Започвайки с използването на Sites of Grace (подобно на Souls' Bonfires), тя продължава да обхваща познати неща като леки/тежки атаки, оръжейни умения и блокиране, както и нови механики като системата Stakes of Marika и как най-добре да използвате стелт, за да преодолеете враговете си. Всяка система се обяснява с изскачащ прозорец, който предлага много детайли, отколкото минали игри на FromSoftware.

Този урок кулминира в битка с бос. Въпреки това, за разлика от други босове от FromSoft, като например Asylum Demon или Iudex Gundyr, това не е действителният първи бос на играта. Той е тък за обучение, което да ви запознае с концепцията за битки с големи босове, с много кръв. Завършването на Cave of Knowledge ще ви възнагради с нов жест, така че има малка награда дори за опитни ветерани на FromSoft.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

211 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page