top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elgato пуска Stream Deck +

Elgato на Corsair Gaming, водещ доставчик на хардуер и софтуер за създатели на съдържание, обяви новото допълнение към своята гама от интерфейси за тактилен контрол: Stream Deck +. Оборудван с LCD клавиши, циферблати и сензорна лента, Stream Deck + предлага мощни нови начини за взаимодействие с приложения и инструменти за по-бърз, по-плавен и по-интуитивен работен процес.

 
Stream Deck +
 

Stream Deck + добавя нови функционалности към всепризнатата платформа Stream Deck с комбинация от осем LCD клавиша, четири циферблата и динамична сензорна лента, всички от които са идеални за управление на аудио, видео, осветление и друга софтуерно интегрирана технология. С наличните над 100 готови приставки за приложения и опцията за картографиране на клавишни комбинации към клавиши, Stream Deck + подобрява всеки работен процес от създаването на съдържание, подкастинг и продукция на живо до редактиране на снимки, графичен дизайн и други.


Stream Deck + се интегрира безпроблемно със софтуера на Elgato, а именно Camera Hub, Control Center и възхваления виртуален миксер Wave Link, който е отключен за всички собственици на Stream Deck +, за да се насладят на професионален контрол върху множество аудио източници и VST ефекти като EQ, компресия или реверберация.

Както LCD клавишите, така и сензорната лента могат да бъдат персонализирани с обширната библиотека на Elgato от пакети с икони и фонове, докато циферблатите могат да бъдат преоборудвани със сребърни или златни капачки. Подобно на всички устройства Stream Deck, Stream Deck + дава на потребителите достъп до хиляди безплатни песни и звукови ефекти, които могат да бъдат задействани с LCD клавиши. Когато е свързан към PC или Mac чрез включения USB-C към USB-A кабел, Stream Deck + се превръща в основата на всяка настройка.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page