top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elgato пуска Stream Deck +

Elgato на Corsair Gaming, водещ доставчик на хардуер и софтуер за създатели на съдържание, обяви новото допълнение към своята гама от интерфейси за тактилен контрол: Stream Deck +. Оборудван с LCD клавиши, циферблати и сензорна лента, Stream Deck + предлага мощни нови начини за взаимодействие с приложения и инструменти за по-бърз, по-плавен и по-интуитивен работен процес.

 
Stream Deck +
 

Stream Deck + добавя нови функционалности към всепризнатата платформа Stream Deck с комбинация от осем LCD клавиша, четири циферблата и динамична сензорна лента, всички от които са идеални за управление на аудио, видео, осветление и друга софтуерно интегрирана технология. С наличните над 100 готови приставки за приложения и опцията за картографиране на клавишни комбинации към клавиши, Stream Deck + подобрява всеки работен процес от създаването на съдържание, подкастинг и продукция на живо до редактиране на снимки, графичен дизайн и други.


Stream Deck + се интегрира безпроблемно със софтуера на Elgato, а именно Camera Hub, Control Center и възхваления виртуален миксер Wave Link, който е отключен за всички собственици на Stream Deck +, за да се насладят на професионален контрол върху множество аудио източници и VST ефекти като EQ, компресия или реверберация.

Както LCD клавишите, така и сензорната лента могат да бъдат персонализирани с обширната библиотека на Elgato от пакети с икони и фонове, докато циферблатите могат да бъдат преоборудвани със сребърни или златни капачки. Подобно на всички устройства Stream Deck, Stream Deck + дава на потребителите достъп до хиляди безплатни песни и звукови ефекти, които могат да бъдат задействани с LCD клавиши. Когато е свързан към PC или Mac чрез включения USB-C към USB-A кабел, Stream Deck + се превръща в основата на всяка настройка.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page