top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчикът на „Elite Dangerous“ отменя всички бъдещи актуализации за конзоли

Frontier Developments отмени по-нататъшното развитие на Elite Dangerous на Xbox и PlayStation и вече няма да пуска конзолна версия на разширението на Odyssey. „Ние спорихме кой е най-добрия начин да продължим напред и с натежало сърце решихме да отменим всички разработки на конзолите“, каза шефът на Frontier, David Braben.

 

Разширението Odyssey най-накрая даде на играчите възможността да изследват планети пеша и да посещават космически станции, селища и други – вместо просто да се мотаят на космически кораби. Премиерата на компютър обаче беше катастрофа с производителността, сървърите и други проблеми и оттогава компанията се бори да ги поправи. Досега разширението е получило 10 големи актуализации, но очевидно има още работа, която трябва да се свърши, според Braben.


Не е тайна, че премиерата на Odyssey беше далеч от идеално, включително необходимостта от разделяне на базата на плейъра за компютър/конзола, за да се съсредоточим върху стартирането само на компютър. От излизането на Odyssey през май 2021 г. ние работихме неуморно, за да подобрим изживяването на Odyssey на компютър, и въпреки че постигнахме голям напредък, има още какво да се направи.

пише Braben.


Очакваше се, че компанията ще се съсредоточи върху пускането на Odyssey на конзолата, след като оправи грешките на компютърната версия. Сега обаче Frontier не само отменя Odyssey, но и всички бъдещи Elite Dangerous актуализации на Xbox и PlayStation. Вместо това, те ще се съсредоточат върху развитието на компютър, който заема най-голям дял от играчите.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page