top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Encodya вече е налична за мобилни устройства!

Assemble Entertainment обявиха мобилната версия за iOS/Android на ENCODYA. Заглавието е отличено с много награди. Играта е point and click приключение в дистопия. Този визуално зашеметяващ свят вече е достъпен за покупка за 20 лв.

 
Encodya
 

Мрачната обстановка на Neo Berlin 2062 показва как жителите на града се вкопчват в малката вяра, която имат. Неочакван герой се появява в свят, опустошен от алчност.


Горчиво-сладката история беше пусната за първи път в Steam и GOG за PC. Историята следва Tina, деветгодишно сираче, което внезапно се оказва отговорно за съдбата на целият свят. Страхотоното дуо, което включва SAM-53 (голям, защитен робот) трябва да завърши мисията, започната от баща й - да освободи умиращия мегаполис от контрола на бездушните корпорации.Тина и SAM53 пътуват през много реалности, изпълнени с причудливи същества роботи и корумпирани хора. Те ще открият скритите конспирации чрез ангажиращ диалог и пъзели. ENCODYA улавя магията и чудото на Studio Ghibli. Това дистопично приключение е горчиво и ще ви покаже какво е да се борите за живот, който има значение.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page