top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Endzone: A World Apart Survivor Edition излиза за PS5 на 19 Май!

Endzone: A World Apart Survivor Edition, постапокалиптичният градски строител, който в момента се предлага на компютър, ще стартира за PS5 и Xbox Series X/S на 19 май 2022 г., обявиха Assemeble Entertainment и Gentlymad Studios.

 
Endzone: A World Apart Survivor Edition
 

Изданието Survivor на играта включва базовото изживяване и пакета Prosperity DLC. Endzone: A World Apart беше пусната по-рано за PC на 18 март 2021 г.

Stephan Wirth, съосновател на Gentleman Studios, коментира:


Въпреки че дългогодишното ни желание беше да издадем Endzone за конзолни платформи, преработката на потребителския интерфейс, необходима за адаптиране на такава дълбоко огромна стратегическа игра, не е нищо друго освен предизвикателство. Толкова сме развълнувани да споделим тази с любов от създадена игра с нова ни публика през май и искрено се надяваме, че играчите ще се насладят на изживяването, което сме създали за конзоли.

Endzone: A World Apart се развива след световна ядрена катастрофа, като на играчите е поставена почти непреодолимата задача да възстановят цивилизацията и да поддържат благосъстоянието на последните оцелели на Земята. Тук няма грозни същества и облъчени чудовища. Враговете ви идват под формата на бурно време, суша, брутални нападатели и други по-обосновани заплахи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page