top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Epic Games пита играчите си дали искат да видят TLOU, LOTR, Resident Evil и много други във Fortnite

Днешно време батъл роял играта е популярна със своите колаборации със всевъзможни IP-та и истински лица. Наскоро видяхме Леброн Джейм, преди това множество герои на Marvel и DC,... но изглежда, че Epic Games искат още.


The Last Of Us Fortnite

Тази информация идва от надеждния Fortnite лийкър ShiinaBR, който сподели в Twitter допитване от Epic Games, в което играчите да гласуват кои филми, сериали, музикални изпълнителни, видео игри и т.н. биха искали да видят в батъл роял играта.Fortnite Survey

Някои от тези ги научихме от делото между Epic Games и Apple, но други са нови. Надали всички ще ги видим във Fortnite, може компанията да не получи права да ги използва в играта си, но някои от предложенията са доста налудничави - The Last of Us?! Lord of The Rings?! Lady Dimitrescu?!?! Не знаем кое е най-откаченото предложение. Според вас?


Очаква се скоро време да има нова колаборация между Fortnite и The Walking Dead, по случай новия сезон на зомби сериала. Вече видяхме Деръл и Мишон в играта, така че не бихме се изненадали да видим и Нийгън.

602 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page