top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Epic Games спират сървърите на Fortnite в Китай

Въпреки че батъл роял играта е изключителна популярна в много държави, не е такъв случая в Китай. Fortnite се опита да се бори с титани като FreeFire и PUBG, но за съжаление не успя да добие популярност при китайците.


Epic Games Shutting Fortnite Servers In China

Една от главните причини са стриктните закони в азиатската държава. Поради тази причина Epic Games и Tencent прецениха, че най-доброто решение е да спрат сървърите на Fortnite, но за техен късмет, това няма да е голяма загуба, тъй като играта работеше на загуба в Китай. Fortnite е безплатна батъл роял игра, но печели приходи от продажба на козметични предмети. В Китай, обаче, няма микротранзакции и по този начин Epic Games инвестират пари в поддържане на сървъри и осигуряване на ъпдейти, но не печелят нищо в замяна.


Освен това в Китай децата не могат да играят повече от 90 минути или 3 часа през уикендите. Трета причина, която може би е повлияла на Epic Games да спрат сървърите, е, че Fortnite в Китай има различни правила и дизайн, които не привлякоха интереца на геймърите.


Така че, ако живеете в Китай, от 15-ти ноември няма да можете да играете Fortnite.

193 преглеждания4 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

4 Comments


Е как така могат да играят по три часа на уикенд??? 😳 Sh*t...

Like
CrazyR
CrazyR
Nov 02, 2021
Replying to

Много е зле там положението

Like

Да спрът сървърите и в България а не чакаи да спрът сървърите навсякъде че за да почнат да се вълнуват и от други игри някои хлапета а не само от фортнайт

Like
CrazyR
CrazyR
Nov 01, 2021
Replying to

Нали?! 😂😂

Like
bottom of page