top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Epic Games отново предлагат празнични ваучери на стойност $10, както и безплатни игри всеки ден

Можете да спестите $10 от цената на игри в Epic Store-a, които струват $14.99 или повече. Това не е всичко—отново получаваме 15 безплатни игри в периода на 15 дни.

 
Epic Games Holiday Coupons and Free Games
 

Съмняваме се да съществува геймър, който да не обича промоции и безплатни игри.


Има няколко причини да разгледате Epic Games Store днес, независимо дали искате да похарчите малко, за да спестите много, или сте тук само за безплатни игри, както обикновено. Празничната разпродажба за 2021 г. започна, което означава, че ваучерите за $10 се завръщат, а първата ежедневна безплатна игра също е тук. Можете да получите Shenmue III до 18:00 ч. днес (17 декември).


И така, преди да преминем към ваучерите, нека поговорим за безплатните игри. Страницата на Epic Games Store, която можете да посещавате всеки ден през останалата част от годината, е тази секция за безплатни игри. Ще ви покаже текущата оферта, както и обратно отброяване за следващото мистериозно заглавие. Същото може да се види и в Epic Games Store приложението.


За 2021 г. ще има 15 дни безплатни игри. А за тези от нас, които се стремят да не бъдат залепени за компютрите си през празничната ваканция, Epic сподели напомняне, че можете да влезете в магазина с мобилен браузър, да заявите каквото ви говори и след това да сте на път.


For 2021, there will be 15 days of free games. And for those of us who are aiming to not be glued to our PCs over the holiday break, Epic shared a reminder that you can sign into the store with a mobile browser, claim whatever speaks to you, and then be on your way.


Относно ваучерите, тази година има приятна изненада за всички, готови да пазаруват. Следната функционалност на талоните е налична: сега, когато Epic Games Store има пазарна количка (странно, но това е нова функция) можете да използвате купон от $10 за всичко в количката си, наведнъж. Всеки път, когато купите игра на цена от $14,99 или по-висока, ще получите +1 ваучер за отстъпка от $10. И с новата настройка за празничната разпродажба през 2021 г., „независимо колко игри са в пазарната ви количка, поне до тавана за транзакции (50 артикула), всяка, която струва над $14,99 след прилагане на отстъпка за продажба, ще има допълнителни $10 приложен ваучер за отстъпка.” Тази промоция ще продължи до 6 януари 2022 г. в 18:00 ч.


А сега, няколко предложения за заглавия, които си струва да се купят, възползвайки се от ваучер промоцията:


Може би много от вас не биха дали пари за PC игри, но все пак офертата да свалите по $10 от всяко заглавие не е за изпускане. Приятно празнично пазаруване!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо чрез новото ни мобилно приложение, което можете да свалите на телефона си от ТУК.355 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page