top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Epic Games Store показаха коя ще бъде първата безплатна игра за Февруари

Всеки четвъртък Epic Games Store раздава по една нова игра, която потребителите да добавят в билиотеките си. Както винаги, потребителите на Epic Games Store могат да влязат и да добавят нова игра към колекцията си напълно безплатно, като същевременно видят коя ще е следващата безплатната игра.

 
Daemon X Machina
 

На 27 януари Relicta ще бъде заменена от следващата игра, която ще бъде налична от 27 януари до 3 февруари, което я прави първата безплатна игра на Epic Games Store за февруари 2022 г. От 27- ми потребителите на Epic Games Store могат да вземат Daemon x Machina.


Epic Games Store free games

Daemon x Machina е разработена от Marvelous First Studio, известно с игри като Story of Seasons. Daemon x Machina позволява на играчите да персонализират свой собствен механик и пилот, като се борят с други машини. Самостоятелно или с приятели. Daemon x Machina първоначално беше ексклузивна игра за Nintendo Switch, но излезе на компютъра през 2020 г. PC портът на Daemon X Machina е на по-малко от една година.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


96 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page