top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Epic Games Store има ново меню за постижения

След първоначалното стартиране през ноември миналата година, Epic Games предоставя на всички свои потребители в Epic Games Store достъп до меню за постижения.

 
Epic Games Store
 

От днес потребителите на Epic Games Store ще могат да намерят област „Моите постижения“ в падащото меню, намерено, като щракнат върху снимката на техния профил. Тази зона действа като център за всички постижения и приятели, които потребителят има в Epic Games Store.


Като щракнете върху името на приятел, потребителите също ще могат да видят своите постижения и обратно. Страницата веднага показва колко постижения са отключени, колко са платинени и колко XP има някой. Разбира се, всеки, който не иска постиженията им да се виждат от други хора, може да зададе настройките си за поверителност, за да ограничи кой може да преглежда тази информация.

Ако тази система звучи познато, това е, защото изглежда е съставена от части от подхода на Sony и Microsoft за маркиране на напредъка на играчите в игрите. XP действа много като Gamerscore на Xbox, като се разпределят различни суми в зависимост от това кои постижения играчите отключват. По подобен начин Epic използва „платина“, за да представи отключването на всяко постижение в игра по същия начин, по който Sony пусна Trophies на PlayStation.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page