top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Еротичнaта екшън хорър игра Succubus пусна своята лятна актуализация „Summer“ + „Bikini Armor"

Базираното в Бидгошч (Полша) студио за инди игри Madmind Studio днес обяви с голямо вълнение и наслада, че току-що са пуснали актуализацията „Summer“ + „Bikini Armors“ DLC за тяхната еротична екшън игра на ужасите „Succubus“.

 
Succubus
 

Персонализирането в Succubus е решаващ елемент, който позволява на играчите да персонализират външния вид на главния герой (Vydija), нейната броня и сили и преди всичко. Играчите печелят душите на враговете, които действат като валута в играта. За събраните души главният герой може да създаде нова броня, оръжия и да модифицира външния вид с интерактивни елементи в главния хъб.


Новата безплатна актуализация на играта, освен че въвежда тропически климат в ада, добавя и дългоочаквания „мускулен плъзгач“, който ви позволява да промените мускулната маса на главния герой.


В допълнение към безплатната актуализация, ние също пускаме ново DLC – „Bikini Armors“, което позволява на играчите да се насладят на „човешката версия“ на Vydija, без копита и рани.

DLC -то включва:

– 5 нови брони


Лятна актуализация включва:

– 10 нови рисунки за тялото

– Нова тропическа персонализация за Main Hub-а

– Тропически вид за двете арени в играта

– Нова анимация от типа „примчен сън“.

– Нова функционалност в персонализирането

- Мускулна масаНовините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download57 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page