top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Escape from Tarkov Arena!

Battlestate Games обяви Escape from Tarkov Arena, за която се оказва, че не заема място в Escape from Tarkov, която познаваме и обичаме през последните няколко години. Това е самостоятелна игра, включваща по-традиционни мултиплейър PvP сесии, с всички „хардкор игрови механики“, включени в Escape from Tarkov.

 
Escape from Tarkov Arena
 

Вместо базирания на рейдов геймплей, открит в Escape from Tarkov, Arena се базира на повече екшън PvP мачове, от вида, с който ще сте запознати от безброй мултиплейър FPS игри през последните няколко десетилетия. Действието все още е в измисленият град Тарков, където мистериозна група, наречена „The Arena Masters“, организира съвременни гладиаторски битки като зрителски спорт.


Battlestate казва, че Escape from Tarkov Arena ще включва PvP и PvE режими, с отключване на оръжия и съоръжения и възможност да играете като свой герой от основната игра Escape from Tarkov. Арените изглеждат подобаващо антиутопично: има силно модифициран частичен корпус на самолета с барикади за гуми и шперплат, създадени за създаване на части от прикритие и укриване, както и по-голяма зона на летището със структури за градско бойно обучение.Battlestate Games казва, че Escape from Tarkov Arena ще бъде безплатно DLC за собствениците на изданието Edge of Darkness. За всички останали това ще бъде отделна покупка, но няма да е необходимо да притежавате копие на Escape from Tarkov, за да играете.


Скоро, Escape from Tarkov Arena ще започне затворени тестове.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page