top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Espeon влиза в Pokemon Unite

Espeon се присъединява към Pokemon Unite като следващият герой в играта. Всички играчи ще имат достъп до него от 16 май 2022 г.

 
Espeon Pokemon Unite
 

Досега беше само потвърдено, че Espeon ще бъде нападател от разстояние. Освен това не е споделена друга информация. Трейлър също все още не е публикуван, въпреки че може да последва на по-късна дата.


Espeon се присъединява към списъка на Pokemon Unite, който продължава да се разширява от стартирането. Още през април Azumarill беше наличен в играта. Преди това Duraludon влезе. Други герои са: Hoopa, Trevenant, Dragonite, Tsareena, Greedent, Sylveon, Mamoswine, Blastoise, Blissey, Gardevoir, Zeraora, Pikachu, Charizard, Snorlax, Crustyle, Greninja, Eldegoss, Talonflame, Lucario, Venusaur, S Mr. Absol, Machamp, Wigglytuff, Alolan Ninetails, Cramorant, Gengar, Carchomp и Cinderace.


Pokemon Unite в момента се предлага на Switch, както и на мобилни устройства чрез iOS и Android и може да се играе като free-to-play игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page