top of page

Новият Euro Truck Simulator 2 показва забранени пътища в Австрия

Mиналата година SCS Software обявиха, че Австрия в Euro Truck Simulator 2 ще получи преработка. В последствие те показаха много изображения на новите Алпи и освен усилията за разкрасяване, преработката ще въведе и някои нови пътища, които обикновено са забранени за шофьори на камиони в реалния свят.

 
Euro Truck Simulator 2
 
Въпреки че някои от пътищата, като Großglockner-Hochalpenstraße (Grossglockner High Alpine Road) обикновено са забранени за шофьори на камиони - обясняват разработчиците в публикацията за съобщение - решихме, че няма да искаме да отнемаме достъпа до този известен, но предизвикателен маршрут за нашите шофьори.

Разработчиците все още не са обявили кога ще стартира преработката на Австрия. В предишна публикация в блога те обясниха, че това е „голям и малко по-дългосрочен проект, който се управлява от малък екип от опитни дизайнери на карти и все още се нуждае от известно време, за да бъде завършен“. Актуализацията 1.43 включваше обновяване на френския Лион, така че се надяваме, че 1.44 може да ни донесе някои актуализации за Австрия.


Що се отнася до платените DLC-та, разработчиците на ETS2 работят върху Heart of Russia, която все още няма точно определена за дата на пускане.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page