top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EVE Online ще получи плъгин за Microsoft Excel

CCP обсъдиха приставката в публикация в блог, излагайки своите планове за 2023 г. 2023 е и годината, в която EVE Online навлиза в третото си десетилетие от премиерата си.

 
Eve Online
 

Към края на януари приставката за Microsoft Excel, разработена в сътрудничество с Microsoft, ще бъде стартирана в затворена бета версия. Тази интеграция ще позволи на Omega capsuleers да влизат и директно да изтеглят данни от играта в Microsoft Excel. Ние вярваме, че това ще изравни условията, като предоставя лесен достъп до данните в играта, без да изисква познания по кодиране. Официалното стартиране е планирано около 20-ата годишнина на EVE през май.

, се казва в публикацията.

Eve Online 2023 roadmap

Идеята е, че изтеглянето на данни в Excel ще позволи на играчите по-лесно да изчисляват маржове на печалба от търговски сделки и дори вероятните резултати от различни бойни стратегии. Ще трябва да имате абонамент „Omega“, за да използвате приставката.


EVE Online може да се развива след години, но все още е уникална, когато става въпрос както за MMO, така и за космически игри.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page