top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Eve Online си партнира с Microsoft Excel

Партньорството с Microsoft означава, че в близко бъдеще играчите на Eve ще могат да добавят Javascript API към работна книга на Excel, която безпроблемно изтегля данни от играта.

 
Eve Online x Excel
 

Въпреки че CCP все още не е готова да навлезе в подробности за функционалността, възможностите са убедителни: играчите могат да използват функцията, за да проследяват маржовете на печалба в голяма корпорация или да разглеждат стойностите на щетите на флота в хода на битка за работа къде са силните и слабите им страни.


Играта на Eve в буквална електронна таблица не е единствената новина от тазгодишния Fanfest, който се проведе в Рейкявик. Компанията също така разкри планове за нов набор от повествователни арки, като първият комплект ще приключи във финал в края на тази година. CCP казва, че тези нови сюжетни дъги, фокусирани върху избраните от играчите домашни империи, ще помогнат на новите играчи да се свържат със света на Eve и ще им дадат „повече сила да оформят живата вселена на New Eden“ чрез динамични, управлявани от играчите събития в света.


С арките настройваме EVE за следващата глава с постоянен поток от наративно съдържание, което набляга на действията и решенията на играчите. Предстоящите истории и събития обаче не са ограничени за ветераните – с още дейности, които идват скоро в новото изживяване на играчите, всички Capsuleers могат да се насладят на арките на EVE, независимо от тяхното ниво на умения.

, казва Bergur Finnbogason, творчески директор на Eve Online.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page