top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Всичко което бе обявено за Nintendo Direct Mini днес, включващо дори Persona 5 за Nintendo.

Много голямото разнообразие е също толкова колоритно колккото и очаквахме.

 
 

Nintendo Direct Mini се фокусира върху премиерите на игрите създадени от third-party developer-ите, и това бяха удовлетворяващи новини за почти всички почитатели, независимо към какъв жанр са се насочили. Persona 5, бе най-дългоочакваното име и почитателската база на играта беше ощастливена най-вече с факта, че играта идва за Nintendo Switch,което означава, че тя ще може да бъде преносима.


Persona 5 Royal, Persona 4 Golden и Persona 3 Portable идват за Switch, като първа платформа, бързо следвани от Playstation и Xbox. И трите игри ще бъдат озвучени на английски и японски, като и трите игри ще бъдат продавани по отделно.


Mega Man Battle Network също са игра като всички останали в този лист, която идва за Nintendo Switch. Играта включва нов art gallery и music library mode. Играта ще излезе през 2023 и ще бъде продавана като две дигитални заглавия.


Комбинацията за Mario + Rabbids, или наречена по-друг начин - колаборация като за първи път ще срещнем Bowser като способен за игра герой. Rabbids Sparks of Hope ще бъде пуснат за Nintendo Switch на 20ти октомври.

Високо оценената игра и нейните поредични части идват за Nintendo Switch като както обикновенно, ще трябва със своето вярно портално оръжие да минаваш и разрешаваш загадки, стаи, пъзели и много други загадки като можеш и да ползваш помощ от приятел заради новите неща като split screen, online multiplayer и local multiplayer.

Новата игра на Square Enix също ще присъства, като тя представлява RPG светове обединени в голямо пътеществие на героите, през което те събират материали, предмети, изследват нови хоризонти и избягват смъртта. Играта ще излезе на 4ти ноември.

Играта представлява комбинация от известни и популярни герои от филми и игри преобразени в детски вариант. Играта има за цел да бъде трудна и да решава пъзели и загадки. Играта се очаква да излезе тази година.

Култовата-класическа RPG идва за Nintendo Switch с нов HD-2D вид, кеото е по-добро качество досегашното. Следващият месец очакваме да излезе цялата игра, а идните дни само DEMO версията в Nintendo eShop.

Capcom разказаха за пътешествието из Monster Hunter Rise: Sunbreak. Освен това, че играта както и нейната история се разгръщат, от Capcom разказаха за безплатна версия на играта наричаща се Seething Bazelgeuse която ще излезе през Август 2022, а още безплатни части и фрагменти можем да очакваме през есента и зимата на 2023.

Играта в която можеш да обикаляш и да изследваш до без пир с любимият ни Sonic също идва за Nintendo Switch и идва с реновиран вид специално за премиерата на Nintendo Direct mini.


Minecraft Legends също прави появата си, и очакваме да я видим позволяваща ни да играем през 2023г. Там ти ще трябва да се бориш като герой с твоите сътрудници за да победите в инвазията от чудовища.Blanc е една от по-нестандартните игри където трябва да играете като малко вълче и сърничка за да може да се приберете вкъщи през дълбоките преспи сняг. Играта няма никакъв текст или диалог за да може всеки играещ я да се наслади на истинското преживяване.


Всеки играл Dragon Quest съм си гурен, че е силно развълнуван за играта, тъй като част от поредицата не е излизала от години. В тази си част обаче героите са деца, но това не ги спира да бъдат борбени и да се справят със всяка трудност в тяхното пътешествие включително и чудовищата които биват така грозни, че да изплашат малко дете.

Суреалистичен пъзел изпълнен с мистерии и детективска нодка. Точно това е Lorelei and the Laser Eyes. Играта ще дойде за Nintendo Switch през 2023г.

Remake на Pac-Man World се очаква да пристигне за Nintendo Switch на 26ти август. Тази 3D Pac-Man игра включва своя всеизвестен герой като такъв който можем да играем и там където е той са и приключенията в които той ще се вкпусне за да спаси семейството си на Призрачния остров.

Railgrade e игра в която сам строиш пътищата за да може да транспортираш товари с вагони на влакове които движат икономиката на страната, а тя е в твоите ръце. Railgrade ще излезе за Nintendo Switch тази есен.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page