top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте всичко обявено на Xbox и Bethesda Developer Direct

Това бе всичко от Xbox и Bethesda Developer Direct и първото голямо представяне на видеоигри за 2023 г. Шоуто ни даде много от това, което очаквахме. Ето всички съобщения, трейлъри и новини, които Microsoft ни показа.

 
Xbox Bethesda Developer Direct
 

Developer Direct започна с поглед към спин-офа на Minecraft - Minecraft Legends и нейното PVP изживяване. Излиза на 18 април 2023 г. за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X и S и разбира се, Game Pass.

Преминаване към Forza Motorsport. Ще има напълно динамично време и за първи път в поредицата ще има над 500 автомобила. Премиерата ще бъде в някакъв момент тази година за PC и Xbox Series X и S. Ето трейлъра:

След това, Microsoft обяви Hi-Fi Rush на Tango Gameworks. Тя е ритъм екшън игра, която изглежда вдъхновена от любимата на мнозина Jet Set Radio. А най-добрата част? Вече е налице в Game Pass! Ето геймплей видео:

Има и launch трейлът:

Разработчика Direct U-се ни предостави следващото разширение на Elder Scrolls Online, Necrom. То ще включва нов игрален клас, наречен Arcanist, и се развива в източната част на Morrowind. Излиза на 20 юни 2023 г.

Redfall на Arkane Austin закри шоуто. Redfall е шутър, който може да се играе самостоятелно или в кооперативна игра с до четирима играчи. Излиза на 2 май. Ето разширената визуализация на играта:


И това е! Кратко и сладко. Microsoft даде на феновете по-добра представа за това, което предстои през 2023 г. Без Starfield, разбира се.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page